Hyra skåpbil Göteborg – Boka här

Behöver du flytta eller transportera stora föremål i Göteborg? Då är det en bra idé att hyra en skåpbil. Hos oss hittar du praktiska skåpbilar till rimliga priser som passar dina behov. Vi har skåpbilar i olika storlekar och modeller på plats i Göteborg. Alla våra skåpbilar är i mycket gott skick så du kan känna dig trygg med att bilen fungerar smidigt under hela din hyresperiod. 

Vi vill göra det enkelt för våra kunder att hyra skåpbil och erbjuder därför både utkörning och hämtning av skåpbil mot en extraavgift. På så vis kan ni koncentrera er på flytten eller arbetet och få bilen på plats när det behövs och önskas.

Om ni har en planerad flytt eller transport är det lika bra att boka flyttbil idag så att ni vet att ni har en skåpbil dagen då ni behöver den. 

Kontakta oss redan idag och boka er skåpbil i Göteborg!

Våra skåpbilar

Mercedes Benz Sprinter

Sprinter är en populär modell från Mercedes Benz. Det är en allsidig bil som fungerar för diverse ändamål.

Med ett rymligt lastutrymme på 11m³ kan du lasta större saker, så som möbler och byggmaterial, som du inte får plats med i en vanlig personbil.

Vi kan köra ut skåpbilen till dig och hämta upp den vid slutet av din hyrperiod, detta mot en extra kostnad.

  • Säten: 3
  •  Dörrar: 4
  • Lastutrymme: 11m³
  • Växellåda: Automat
  • Backkamera

Pris:
4h max 10 mil, 795:-  
Dygnshyra inkl 10 mil, 1 390:-
Fria mil 2 490:-

 

Mercedes Benz Vito

  • Säten: 2
  •  Dörrar: 4
  • Lastutrymme: 6m³
  • Växellåda: Manuell

Pris:
4h max 10 mil, 549:- 
Dygnshyra inkl 10 mil, 890:-
Fria mil 1 690:-

 

 

Behöver du en större lastbil än de skåpbilar som listas här? Klicka dig vidare till denna sida och kika på våra lätta lastbilar.

Pålitliga kvalitetsbilar som tar dig dit du vill

De skåpbilar du kan hyra hos oss är utvalda modeller från välkända märken kända för sin höga kvalitet. De är utrustade med avancerade säkerhetssystem och har en stark kaross som skyddar både föraren och lasten. I bilarna kan du njuta av en trivsam körmiljö med luftkonditionering, justerbara stolar och tyst kupé.

Effektivitet är också en viktig faktor. Våra skåpbilar är utvecklade för att vara bränsleeffektiva med avancerade motorer som är optimerade för prestanda och energieffektivitet. Förutom detta har bilarna stora lastutrymmen och praktiska funktioner som gör det enkelt att lasta och lossa föremål.

Att hyra skåpbil ska vara tryggt så därför har vi lagt extra fokus på att hitta modeller som är pålitliga och funktionella fordon lämpliga för transport och flytt samtidigt som de är lättkörda.

I vår bilpark har vi fordon från bland annat Tesla, Ford, Renault, Peugeot, Mercedes och Iveco. Ovan hittar du de skåpbilar som kan bokas direkt, men hör gärna av dig om du letar efter en specifik modell att hyra.

Att tänka på när du ska hyra skåpbil i Göteborg

När du ska hyra en skåpbil i Göteborg finns det en hel del saker att tänka på för att säkerställa att du får den bil som passar dina behov och budget. 

Storleken på bilen

Tänk på hur mycket du ska transportera och välj en bil med tillräckligt stort lastutrymme. Att överbelasta en bil eller trycka in möbler och annat material kan vara farligt för både dig och andra medtrafikanter. 

Utrustning

Fundera över vilken utrustning som kan vara praktisk. Ska bilen komma in i svårtillgängliga utrymmen kan det vara bra med backkamera. Automatväxel är också praktiskt om man måste förbereda sig för mer avancerad körning.

Hyrestiden 

Planera din hyrestid och boka din bil i god tid för att säkerställa att du får den bil du behöver. Det är bättre att boka bilen lite längre så du slipper stressa om något oförutsägbart händer. 

Körvana

Om du inte är van att köra i stan kan det vara bra att hyra en bil med funktioner som gör det lättare att ta sig fram. Vi har dessutom bra försäkringar och självriskeliminering om olyckan skulle vara framme. 

Lasta på rätt sätt

Du bör fördela lasten jämnt för att undvika skador på bilen eller lasten med tung last nära bakaxeln och lätt last längst fram. Säkerhetsutrustning såsom spännband och lastnät bör alltid användas för att säkerställa att lasten stannar på plats under transporten. Var noggrann med att inte överskrida bilens lastkapacitet.

Åk tryggt med självriskeliminering

Det är mycket fördelaktigt att välja en försäkring och självriskeliminering när man hyr en skåpbil. En försäkring skyddar dig mot skador på bilen så att du inte behöver oroa dig för höga kostnader i händelse av en olycka. 

Med en försäkring och självriskeliminering kan du känna dig tryggare när du kör skåpbilen. Det ger dig möjlighet att planera din hyrestid och resor med större säkerhet och förtroende. Du kan koncentrera dig på att genomföra din resa utan stress eftersom du vet att du har ett extra skydd.

Boka din skåpbil i tid

Det kan vara högt tryck på att hyra skåpbil vid vissa tillfällen som vid månadsskifte eller under storhelger. Vi månadsskifte är det många som flyttar och det gör att tillgången på mindre lastbilar och skåpbilar är betydligt mindre. Under storhelger åker familjer ibland iväg på längre resor eller flyttar ut till sina fritidsboende, det kan leda till att vi har ett mindre utbud att välja mellan. 

Om du har planer att hyra en skåpbil under en högtrycksperiod är det därför viktigt att boka i god tid för att säkerställa att du har tillgång till en bil. Genom att göra detta kan du undvika stress och oro, och istället fokusera på att njuta av din resa eller flytt.

R-ED  |  Stora Åvägen 21 |  Askim |  0738-32 68 36 | info@r-ed.se